Regressietherapie met kinderen

Kinderen hebben ook hun problemen en onverwerkte ervaringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pesten, leerproblemen, geen aansluiting vinden op school, scheiding van ouders, ADHD, concentratieproblemen, ziekte, dyslexie, hooggevoeligheid, enz. enz. Ik hanteer voor regressietherapie met kinderen in principe een leeftijdsgrens van 12 jaar en ouder. Vanaf deze leeftijd zijn kinderen over het algemeen in staat om hun emoties goed te verwoorden en begrijpen ze wat er gebeurt en kunnen ze wat ze zien goed interpreteren.

Is je kind jonger dan 12 jaar dan zijn er de volgende mogelijkheden:

1. Een remotesessie. Deze regressiesessie werkt hetzelfde als bij een volwassene. We vragen energetisch toestemming aan het kind. De ouder neemt dan de plaats in van het kind. Het kind is niet aanwezig tijdens de sessie.

2. Tekentherapie. Meer informatie staat op het tabblad "tekentherapie voor kinderen".

3. Coaching.

Je krijgt een intakegesprek om de hulpvraag van jouw kind helder te krijgen en te overleggen welke behandeling het beste bij jouw kind past.

Afspraak Maken

Je kunt je aanmelden via het contactformulier of per telefoon. Ik stuur je een intakeformulier dat je ingevuld meeneemt naar onze eerste afspraak of vooraf e-mailt.