Zielsregressie

De Amerikaanse psychiater en hypnotherapeut Dr. Brian Weiss stuurde zijn cliënt tijdens een regressiesessie per ongeluk, door een verkeerde instructie, naar een plek waar zielen verblijven tussen twee levens in. Hij noemde dit later het Bardo oftewel het tussenbestaan. Zo ontstond de Life-between-lives sessie. De inmiddels overleden Dr. Michel Newton heeft hier veel onderzoek naar gedaan en er drie boeken over geschreven. Deze boeken beschrijven de ervaringen van zijn cliënten waarmee hij in een sessie in het tussenbestaan is geweest. 

Waarom zielsregressie? 

Door een zielsregressie, het therapeutisch werken in het tussenbestaan, krijg je antwoorden op levensvragen zoals de zin van je leven, wat kom je hier doen, de thema's die je uit wilt werken en in breder verband de ontwikkeling van je ziel door de levens heen. We gaan naar je levensvoorbereiding en je levensplan kijken, wie zitten er in jouw zielengroep, welke kwaliteiten en talenten heb je meegenomen in dit leven en natuurlijk jouw persoonlijke vragen. Na een zielsregressie is de angst voor de dood, als die er is, meestal verdwenen.
In tegenstelling tot een normale regressiesessie, waarbij je met je onderbewustzijn werkt, werk je in een zielsregressie met je hogere bewustzijn.


Wat kost een zielsregressie?

Het is van tevoren moeilijk om aan te geven hoe lang een zielsregressie duurt. Dit is mede afhankelijk van jouw persoonlijke vragen. Daarom reken ik bij zielsregressie een uurtarief. Zie Tarieven

Afspraak Maken

Je kunt je aanmelden via het contactformulier of per telefoon. Ik stuur je een intakeformulier dat je ingevuld meeneemt naar onze eerste afspraak of vooraf e-mailt.