Workshops


Workshop Kennismaken met Regressietherapie

Regressie is in Nederland een nog voor velen onbekend terrein. Wat is het nou precies en hoe werkt het? Kun je het overal voor gebruiken en voegt het voor mij persoonlijk ook iets toe? Belangrijke vragen wanneer het aankomt op het kiezen van datgene dat ook echt iets voor je moet gaan betekenen. Om te laten zien dat regressie voor iedereen kwalen en
/of ziekten weg kan nemen, voor iedereen inzichten en verlichting op alle niveaus kan bieden en voor iedereen een uitweg kan creëren uit iets waar je al tijden in vastzit, organiseert Tipi Counseling de workshop Kennismaken met Regressie.


In een intieme sfeer kun je horen en ervaren wat regressietherapie is en voor je kan betekenen. Er is slechts ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees erbij en zet de eerste stap naar thuiskomen in jezelf.

De workshop bestaat uit een theoretisch deel en een praktisch deel. In het theoretische deel geef ik uitleg over de ziel, het incarnatieproces, het hoe en waarom van regressie en meer. In het praktische deel begeleid ik je, via een groepsvisualisatie, terug naar een vorig leven dat in dit leven heel belangrijk is voor jou.

Wil je dus eens op een rustige manier ervaren wat regressie is? Schrijf je dan in voor de Workshop Kennismaken met Regressietherapie op één van de onderstaande data.

Zaterdag 24 maart
Zaterdag 31 maart
Zaterdag 7 april

Geïnteresseerd?

Alle workshops beginnen om 13.00 uur en eindigen om ongeveer 17.00 uur. Voor slechts € 65,- euro (incl. BTW) kun je je aanmelden via het contactformulier en staat de koffie voor je klaar. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van je aanmelding en de factuur. Nadat het inschrijfgeld is betaald, is je aanmelding definitief.

Cadeautje voor de bezoekers van deze workshop. Als je na de workshop toch eens een sessie bij mij wilt doen, krijg je het intakegesprek gratis!!

Graag tot ziens.